luni, 25 ianuarie 2010

Pandanda



Pandanda este tot un joc virtual.In acesta esti un urs.La inceput mi s-a parut foarte stupid caci caracterul meu,adica ursul,adica toti ursii semanau cu niste ratoni:))!!!

Link: http://play.pandanda.com/

Asa..sa discutam
Mi s-a parut foarte amuzant faptul ca s-a mai deplasat fata de majoritatea jocurilor de acest gen si putem castiga banii "muncind".Aceasta munca se poate practica in mai multe feluri.Primul si cred ca cel mai cunoscut e bineinteles,pescuitul!
Sa pescuiesti este foarte usor.Dati click pe mapa si selectati Fishing Hole.Cam asa arata locul:



Eu nu sunt aici,poza e luata de pe net :D
In caz de sunteti la inceput,dati click pe panda-ul care e la chiosc si care are semnul exclamarii deasupra.Este un personaj creat de joc,la care poti sa cumperi lucruri si sa vinzi peste.V-au aparut mai multe bule mici,selectati-o pe cea cu BUY.
De acolo alegeti-va undita.Nu va faceti griji de bani,la inceput primiti 2000.Dupa ce ati luat-o,mergeti mai aproape de o baltuca din aia,sau de lac(aici in poza aceasta sunt baltutele,pentru ca e iarna.Normal este un lac mare),si dati click acolo cand va apare mouse-ul sub forma de peste.Acum pescuiti.URAAA!!.Cel mai important: cum sa prinzi pestele.Cand vedeti ca chestia aia mare rosie din balta se balangane,atunci dati click pe ea,si felicitari,ati prins un peste.Pentru a-l vedea,dati click pe rucsacul vostru din dreapta jos ( in poza nu este aratat).Acolo va tineti toate lucrurile si puteti vedea cat luati daca le vindeti.Deobicei pestii sunt vanduti la un pret mic,dar daca stai mult sa prinzi cateva pagini de inventar pline cu pesti,vei scoate ceva bani :)).
Cealalta cale este de a culege lucruri.Sunt multe lucruri de cules.O sa vorbesc despre fiecare in parte:
1. Fructe & legume
Le puteti gasi in multe locuri
- in Shady Glen
- in Pawthorne Forest
- in Darby Field
- in The Orchard

Ele sunt de mai multe tipuri: ciuperci,mere,cirese (si coapte si crude),portocale,cepe,cartofi,morcovi (3 culori: galbeni,portocalii si SURPRIZA! mov! ..ma rog..un albastrui-mov ) etc.

Toate le puteti vinde ori la cel de la Darby Field,ori la cel din East Market Street.

2.Gunoaie
Pare putin stupid da' sunt bune si alea

Le poti gasi in:
-Bear Hollow
-East Market Street
-West Market Street
- magazinul de haine,Clothing Go

Sub destul de putine,nu valoreaza mai mult ca legumele,si le puteti vine la Steve,de la East market street,ori la cea de la Shady Glen

3. Pietre (pretioase,normale),chei

Mai intai trebuie sa mergeti la Fishing Hole,sa cumparati de unde ati luat si undita si sa cumparati,penntru a sapa in gropi lopata si pentru a crapa pietre ..Rock Hammer.Acum mergeti la Darby Field sau la Pawthorne Forest (acolo se gasesc cel mai des) si asteptati pana ce gasiti o groapa maronie sau o piatra mare.Mergeti langa ea si dati click pe ea.Se va crapa si ve-ti gasi cevaaaa.Lucrurile pe care le gasiti,mai precis pietrele pretioase,valoareaza cel mai mult.Le puteti vinde pe in jur de 30 de bani.Dar nu apar ca fructele si legumele de des.

Chei

Cand gasiti o cheie,e bine sa nu o vindeti.Pentru ca poate o sa aveti norocul sa gasiti un cufar.Trebuie sa aveti o cheie ca sa il deschideti.In el se afla 500 de bani,dar e bun.Asa ca in loc sa cumparati de fiecare data o cheie,care costa 15 bani,gasiti si cand nu va mai trebuie le puteti vine pe 10 bani.Dar eu cel putin mereu le pastrez ^^

Toate chestiile de genul care le-am spus acum le puteti vinde la West Market Street,la badita Jim :))l



Acum,alta metoda de a castiga bani: jucand jocuri.Cateva sunt jucate in gen multiplayer.Ele se desfasoara la o anumita perioada de timp dupa jocul precedent.Jocurile sunt gasite in locuri,cum ar fi Darby Field.Acolo este jocul in care trebuie sa prinz cat mai multi iepurasi.Cel alb valoreazal 1 punct,cel maro 2 si cel negru 5 sau 6 ( ma scuzati,nu-mi amintesc exact -.-).Ma rog.E foarte important sa mentionez ca toti membrii joaca acest joc,adica toti din incaperea respectiva,iepurasii vin in acelasi numar,dar nu la toti numai un rand de iepurasi,ci la fiecare cate un rand,desi au acelasi numar.Asa ca desi ceilalti se aita pe acolo - ah prinde-l prinde-l!!! - ceilalti prind altul.Asa ca sa nu va ofticati daca ati prins un numar mic si sa dati vina pe ceilalti ca vi i-au luat ceilalti :)).Mai sunt cateva ,1 sau 2 jocuri de genul,dar nu pot sa va explic despre fiecare in parte.


Despre Clothing Go


Este singurul magazin cu haine.Il gasiti la East Market Street.Mergeti inauntru si dati click tot pe cel cu semnul exclamarii.Din revista cu steaguri puteti cumpara orice,mai putin o sapca rosie,si nu va faceti griji ca exista si cu Romania ^^.La cealalta,pe de alta parte,sunt doar cateva chestii de cumparat daca nu esti membru.(adica aia cu bani adevarati..stiti voi..).

IMPORTANT : Cele pe care scrie numai FREE si atat,pot fi cumparate si de non-membri.Cele pe care scrie free si mai ai si un "e" mare sunt numai pentru membri.

Cam atat,sa va arat si avatarul meu:


Bye bye ^^

6 comentarii:

  1. ce tare e jocul!!!!
    si eu sunt o fana a lumilor virtuale :D.Mai este si unu Panfu numai ca e cam nasol

    andreea,sibiu

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Andreea,stiu si eu jocul Panfu,numai ca nu intru prea des.Deobicei imi merge cam greu -.- .

    RăspundețiȘtergere
  3. buna,si mie imi place pandanda doar ca eu sunt mai batranel,eu sunt 4tigru4,si am aproape un an:Dpt toti e f.f.f. cool joku:D


    si pandaspace e un site paralel de pandanda,apropo,e o noua locatie,spor la toti si si tie danutza:)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu mai pot sa-mi pun undita in mana. ce fac?

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu joc Pandanda,si am membership + blog
    Izuta12

    RăspundețiȘtergere